Clubfitting

"Custom fitting for better hitting"

Waarom clubfitting?

Net als ieder mens uniek is, is geen enkele golfer gelijk. De een is lang, de ander klein, de een heeft grote handen, de ander weer meer kracht en natuurlijk speelt de een beter dan de ander. Het is daarom van groot belang dat je speelt met de clubs die passen bij je golfspel. Clubfitting is het afstemmen van golfclubs op je eigen swingsnelheid, swingbaan en lichaamsbouw. Met een clubfitting helpen wij je de juiste clubs te vinden. Dit kunnen nieuwe ijzers zijn, maar ook bijvoorbeeld een nieuwe driver, hybride, fairwaywood of wedge. Met behulp van geavanceerde clubfitting technologie als de Trackman en de Flightscope kijken we samen met jou hoe we meer uit je golfspel kunnen halen.

Veelgestelde vragen over clubfitting

Is clubfitting voor iedereen geschikt?

Clubfitting is voor elk niveau golfers aan te raden, dus zeker ook voor beginners! Een passende club helpt iedere golfer op welk niveau dan ook om beter te spelen.

Hoe weet ik zeker dat je de juiste clubs aanschaf? 

Wij hebben jarenlang ervaring met het fitten van de juiste clubs. Daarnaast hebben we binnen ons team een gecertificeerde Trackman user. Met deze hypermoderne technologie worden alle aspecten van de swing gemeten en zoeken we aan de hand van die uitkomsten een passende club. Je kunt de club van jouw keuze bovendien direct uittesten dankzij het grote beschikbare assortiment van demo-clubs. Je weet dus meteen wat een passende club betekent voor je spel!

Wanneer kan ik langskomen voor een fitting?

Fittings zijn altijd op afspraak. Via www.rfgagenda.com kun je hiervoor een afspraak maken.

Is een op maat gemaakte club duur?

Het op maat laten maken van je golfset is niet duurder dan het kopen van een standaardset. Zelfs de levertijd is in veel gevallen hetzelfde als die van een standaardset.

Hoe lang duurt een clubfitting en wat kost het?

De meeste clubfittings duren tussen de 30 en 60 minuten. Na een korte introductie en het slaan van enkele ballen, worden je slagen opgemeten door de radartechnologie en wordt de balvlucht geanalyseerd. Daarna gaan we aan de slag om de club te vinden met de beste eigenschappen voor jou. De kosten van een fitting bedragen EUR 80 (maximaal 60 minuten) per sessie. Mocht je na afloop de gekozen club bij Redflaggolf kopen, dan is de fitting gratis.

Hoe kan ik een clubfitting boeken?

Vul het onderstaande formulier in, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op om een fitting in te plannen. Het is ook mogelijk om via de online lesagenda (zie hierboven onder "direct golfles inplannen") een uur in te plannen.

 • * velden zijn verplicht.

 

T+31 (0)619872802
E info@redflaggolf.com
 • redflaggolf
 • redflaggolf
 • redflaggolf
 • Nieuwe PGA accreditatie voor Lee Chapman

  Geplaatst op 24-02-2015

  De raad van bestuur van de Professional Golfers Association (PGA) van Groot Britannie en Ierland heeft de PGA-status van Redflaggolf Professional Lee Chapman geupgraded naar ‘Fellow Professional of the PGA’. Een upgrade van de PGA-status is gebasseerd op hoe...

  Lees meer
 • Lee Chapman Trackman Master

  Geplaatst op 06-08-2014

  Wij zijn trots jullie te kunnen melden dat Lee Chapman na ruim een jaar van intensieve cursussen, trainingen en testen, TRACKMAN UNIVERSITY MASTER is geworden. Een titel waar hij bijzonder trots op mag zijn, zeker nu er wereldwijd maar 50 Trackman Masters z...

  Lees meer
 • Pathfinder cursus

  Geplaatst op 11-08-2014

  Naar aanleiding van de opening van de nieuwe 18 holes golfbaan in Winterswijk, hebben we een nieuw lesprogramma geschreven gericht op het leren kennen van de nieuwe holes, de zogenaamd Pathfinder oftewel Pioneer Golf Course. Vanwege het enorme succes van deze cursus,...

  Lees meer
 • Fit4Golf Power Cursus

  Geplaatst op 09-01-2015

  DOET U OOK MEE MET DEZE UITDAGING? Bereid u voor op het nieuwe seizoen en kom in januari en februari samen met ons aan uw lichamelijke (golf)conditie werken.U traint onder onze begeleiding 1 uur lang aan uw kracht en flexibiliteit. Daarbij wordt door ons aangegeven ...

  Lees meer
> Meer nieuws
 • GRATIS proefles

  GRATIS proefles van 2 uren

  Schrijf je nu in!

  Lees meer
 • GVB/HCP54 halen?

  GVB/HCP54 halen?

  Nu vanaf EUR 175 p/p!

  Lees meer
 • Golf clinics

  Golf Clinics

  Origineel en boeiend groepsuitje

  Lees meer

Van HCP 54 naar 26 binnen een jaar!

Jos, Varsseveld Jos, Varsseveld MEER REACTIES

Top golfacademy! Gave Trainingstools

Lisa, Winterswijk Lisa, Winterswijk MEER REACTIES

Door een goede samenwerking maken we van elk familie-, bedrijven- of groepsuitje een perfect verzorgde dag!

Anoek Anoek MEER REACTIES

Door een goede samenwerking maken we van elk familie-, bedrijven- of groepsuitje een perfect verzorgde dag!

Anoek Anoek MEER REACTIES
 • RedFlagGolf B.V.
 • G&CC Winterswijk, Vredenseweg 150 Winterswijk
 • The Netherlands
 • +31 (0)619872802
 • info@redflaggolf.com