Wie zijn wij?

Redflaggolf werd in 2006 opgericht door Lee Chapman, kort nadat hij in 2005 de prijs ‘Golf Professional van het jaar’ in ontvangst had genomen.

Redflaggolf is gevestigd op de golfbaan van Golf & Country Club Winterswijk (Hoofdvestiging NL) en op de golfbaan van Golfclub Weselerwald (Hoofdvestiging DE). Daarnaast is Redflaggolf te vinden op Golfplatz Borghees. Ons team bestaat uit PGA Golfprofessionals, Event Co-ordinatoren en shopmedewerkers. Met dit enthousiaste team wordt er zeven dagen per week gewerkt om de golfers zo enthousiast mogelijk te maken en te houden voor de golfsport. Dit wordt onder andere gedaan door de lessen en trainingen op een zo hoog mogelijk niveau te houden. Er wordt uitsluitend met PGA pro’s gewerkt en bovendien hebben alle pro's één of meerdere TPI certificaten. Bijscholing staat hoog in het vaandel bij Redflaggolf.

Alle Redflaggolf locaties zijn uitgerust met overdekte `teaching bays´ op de drivingrange en er wordt gebruik gemaakt van zowel Trackman als high speed camera's (met tot 32,000 beelden per seconde), digitale beeldschermen voor een directe terugkoppeling van het beeldmateriaal, Sam Puttlab, Force plate, K-vest en diverse kleine trainingstools.

Ook op het gebied van clubfitting heeft Redflaggolf Academy één van de meest uitgebreide assortimenten van Nederland. Door het gebruik van onze radar technologie kunnen we nauwkeurig meten welke clubs het beste bij uw spel passen. Wij garanderen altijd een verbetering bij de aankoop van een nieuwe club.

Op 15 januari 2014 heeft Redflaggolf de certificatie "PGA Holland erkende golfschool" gekregen. Over 2017 is Redflaggolf uitgeroepen tot beste golfschool van Nederland. Eigenaar van Redflaggolf en Headpro Lee Chapman werd over 2017, 2018 en 2019 benoemd tot beste golfprofessional van Nederland.

Redflaggolfs' Missie

Onze missie is om golfers, golfverenigingen en golfbaanexploitanten een totaalservice te bieden die erop gericht is om de golfervaring te optimaliseren. Dit willen we bereiken door het spelniveau op een zo hoog mogelijk niveau te brengen, leden te binden aan de vereniging en zo veel mogelijk golfers naar de golfbaan trekken.

Redflaggolfs' Visie

Redflaggolf streeft ernaar om met de modernste technologie en coaching- en teachingmethoden golfers van alle niveaus en leeftijden een uitgebreid pakket van mogelijkheden te bieden om het maximale uit hun golfspel te halen. Deze visie wordt ondersteund door retail van kwalitatief hoogwaardig materiaal aan te bieden en door de organisatie van op maat gesneden events op zich te nemen.

Redflaggolfs' activiteiten

- Academy : Hoogwaardige golfinstructie met de modernste technieken en methoden

- Retail : Verkoop van golfgerelateerde en op maat gemaakte kwaliteitsproducten

- Events : Volledig verzorgde organisatie van golf/ (business)evenementen

Wil je meer informatie over onze organisatie, producten en/of diensten, vul dan onderstaand formulier volledig in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

 • * velden zijn verplicht.

 

T+31 (0)619872802
E info@redflaggolf.com
 • redflaggolf
 • redflaggolf
 • redflaggolf
 • Nieuwe PGA accreditatie voor Lee Chapman

  Geplaatst op 24-02-2015

  De raad van bestuur van de Professional Golfers Association (PGA) van Groot Britannie en Ierland heeft de PGA-status van Redflaggolf Professional Lee Chapman geupgraded naar ‘Fellow Professional of the PGA’. Een upgrade van de PGA-status is gebasseerd op hoe...

  Lees meer
 • Lee Chapman Trackman Master

  Geplaatst op 06-08-2014

  Wij zijn trots jullie te kunnen melden dat Lee Chapman na ruim een jaar van intensieve cursussen, trainingen en testen, TRACKMAN UNIVERSITY MASTER is geworden. Een titel waar hij bijzonder trots op mag zijn, zeker nu er wereldwijd maar 50 Trackman Masters z...

  Lees meer
 • Pathfinder cursus

  Geplaatst op 11-08-2014

  Naar aanleiding van de opening van de nieuwe 18 holes golfbaan in Winterswijk, hebben we een nieuw lesprogramma geschreven gericht op het leren kennen van de nieuwe holes, de zogenaamd Pathfinder oftewel Pioneer Golf Course. Vanwege het enorme succes van deze cursus,...

  Lees meer
 • Fit4Golf Power Cursus

  Geplaatst op 09-01-2015

  DOET U OOK MEE MET DEZE UITDAGING? Bereid u voor op het nieuwe seizoen en kom in januari en februari samen met ons aan uw lichamelijke (golf)conditie werken.U traint onder onze begeleiding 1 uur lang aan uw kracht en flexibiliteit. Daarbij wordt door ons aangegeven ...

  Lees meer
> Meer nieuws
 • GRATIS proefles

  GRATIS proefles van 2 uren

  Schrijf je nu in!

  Lees meer
 • GVB/HCP54 halen?

  GVB/HCP54 halen?

  Nu vanaf EUR 175 p/p!

  Lees meer
 • Golf clinics

  Golf Clinics

  Origineel en boeiend groepsuitje

  Lees meer

Van HCP 54 naar 26 binnen een jaar!

Jos, Varsseveld Jos, Varsseveld MEER REACTIES

Top golfacademy! Gave Trainingstools

Lisa, Winterswijk Lisa, Winterswijk MEER REACTIES

Door een goede samenwerking maken we van elk familie-, bedrijven- of groepsuitje een perfect verzorgde dag!

Anoek Anoek MEER REACTIES

Door een goede samenwerking maken we van elk familie-, bedrijven- of groepsuitje een perfect verzorgde dag!

Anoek Anoek MEER REACTIES
 • RedFlagGolf B.V.
 • G&CC Winterswijk, Vredenseweg 150 Winterswijk
 • The Netherlands
 • +31 (0)619872802
 • info@redflaggolf.com